2012 m. vasario 22 d., trečiadienis

[_________________]

Pastebėjau labai mielą dalykėlį, net truputį nustebau. Valdyti žmones yra visiškai lengva, tačiau, žinoma, ne visus. Visgi daugumą, gal net ir mane, pavyktų pakreipti lygiai taip pat kaip radijo bangom valdomą mašinytę.
Pastebėjau, kad tai, ko nemato žmonės, yra Tavo ginklas. Visos savybės, visas Tavo vidus yra absoliutaus blogio ginklas, jei tik leidi savo aukai nejausti, kai žiūri per petį ar pūti šiltą orą į kaklą. Pabandyk nusikirsti pirštą ir tuomet neliks nė menkiausio šanso savęs paslėpti, nes visi tik ir klaus pačių neakivaizdžiausių klausimų: 'Ar Tu neturi piršto?! Kas čia Tau nutiko?! Gal galiu padėt?!'. Gali, aišku, užčiaupdama savo neišvalytus žabtus ir išgerdama kraujo, kad auka nesuuostų. Taigi, turint visą savo kūną dalimis, gali pradėti žaisti patį geriausią manipuliacijos ir socialinį žaidimą. Kuo daugiau turi paslapties, kuo mažiau šneki apie tai, kas dedasi Tavo dėžutėje, tuo daugiau galimybių turi išgyvent ir suvalgyt kitą, nes kitaip kitas suvalgys Tave. Svarbiausia visąlaik maudytis vienatvėje, o naktimis svajoti apie garsų ir aistros uraganus, kurie siaučia kiekvieno mūsų širdyse. Tik ššš! Apie tai niekam nevalia plačiai pasakoti, nes pamesi savo kiautą ir tapsi pažeidžiamas dar labiau nei supančiota kiaulaitė prieš Tavo tėvą su milžinišku peiliu..
Taigi, mes turim savo paslaptį, visą kūną ir svarbiausia- sakome jiems/joms tai, ką tik jie/jos nori girdėti. Pridedame savo natūralų žavesį sujungtą su begaliniu pykčiu visai žmonijai ir pora kibirų sarkazmo bei cinizmo. Ką gauname? Arba sugebate viską valdyti kaip norite, arba jūsų niekas nebesupranta ir galvoja, kad esate kvailas. Visgi viduje žinote, kad vieną naktį, bent vienas žmogus kažkaip uždus miegodamas lovoje. Netyčia panaudodamas dar ir savo pagalvę. Savo rankom. Matyt košmarą susapnavo ir pradėjo lunatikuot...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą